Használati feltételek:

Az OREGON®, BLOUNT EUROPE SA/NV (a „Blount") honlapjának használatával Ön elfogadja az alábbi feltételeket:

Az ezen a honlapon található anyagok a BLOUNT szerzői jog által védett tulajdonát képezik. Minden jog fenntartva. Az itt bemutatott információk és képek előzetes írásbeli hozzájárulás nélkül történő reprodukálása vagy használata semmilyen körülmények között nem engedélyezett. Az ezen honlapról származó bármiféle anyag reprodukálásához, újraközléséhez, feltöltéséhez, honlapra való kitételéhez, adatátviteléhez, terjesztéséhez vagy nyilvános bemutatásához a Blount írásbeli engedélye szükséges. A Blounttal a kapcsolat felvehető elektronikus levélben vagy a BLOUNT EUROPE SA/NV Marketing Osztályának az alábbi címére eljuttatott levélben: Rue Emile Francqui, 5, B 1435 Mont-Saint-Guibert, Belgium. 

AZ EZEN A HONLAPON TALÁLHATÓ ANYAGOT A BLOUNT „ADOTT ÁLLAPOTUKBAN” ÉS BÁRMIFÉLE, AKÁR KIFEJEZETT, AKÁR BELEÉRTETT SZAVATOSSÁG NÉLKÜL BIZTOSÍTJA, AMENNYIRE EZT A VONATKOZÓ JOGSZABÁLYOK LEHETŐVÉ TESZIK., ÉS A BLOUNT MEGTAGADJA BÁRMIFÉLE, AKÁR KIFEJEZETT, AKÁR HALLGATÓLAGOS SZAVATOSSÁG NYÚJTÁSÁT, IDEÉRTVE TÖBBEK KÖZÖTT A FORGALOMBA HOZHATÓSÁGRA ÉS ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGRA VONATKOZÓ BELEÉRTETT SZAVATOSSÁGOT IS. A BLOUNT NEM SZAVATOLJA VAGY ÁLLÍTJA, HOGY AZ ITT TALÁLHATÓ INFORMÁCIÓK PONTOSAK VAGY MEGBÍZHATÓK, VAGY HOGY A HONLAP MENTES MINDENFÉLE HIBÁTÓL VAGY VÍRUSTÓL. 

A BLOUNT semmilyen körülmények között nem tartozik felelősséggel bármiféle kárért, legyen az akár közvetlen, akár közvetlen, különleges vagy következményes, ami az ezen honlapon található anyagok használatából vagy nem használhatóságából fakad. A BLOUNT felelőssége valamely felhasználó felé bármiféle veszteség, kár vagy igény tekintetében semmilyen körülmények között sem haladhatja meg a felhasználó által a jelen honlap eléréséért fizetett összeget. 

A jelen megállapodás hatálya bármelyik fél által történő felmondásig tart. Ön jogosult a jelen megállapodást bármikor felmondani azáltal, hogy nem használja tovább a BLOUNT honlapját és megsemmisít minden arról származó adatot.

Mondja el véleményét!

A Blount örömmel veszi kérdéseit és megjegyzéseit. Kérjük, hogy e-mail üzeneteit a marketing@blount.be címre küldje.